Vi som jobbar med Ateljé Mormor gillar att skapa speciella och mysiga platser i hemmet. Vi väljer bland stilar och produkter som ger en rustik och lantlig känsla och skänker harmoni och lugn till hemmet. Gärna med inredning i såväl stram elegant stil som lyxig shabby chic och med inslag av dekorativ konst.
 
Med Ateljé Mormor skapar vi nu en mötesplats för alla er som delar vårt intresse för inredning och där vi hoppas kunna ge er inspiration till att vilja ta med valda delar hem. Vi kommer att erbjuda inslag från ett flertal stilar, det mesta går bra att mixa och allt är sådant som vi valt med omsorg. 
 
 
 
Vi utvecklar hela tiden vårt sortiment och söker spännande nya produkter världen över och jobbar ständigt med att designa egna produkter som följer trender och hjälper till att skapa det där lilla extra.
 
Det ska vara så enkelt som möjligt att handla hos oss och vi har försökt att välja de bästa och mest praktiska lösningarna för betalning, leverans och att ge bra information om våra produkter. Skulle du vilja fråga något så går det alldeles utmärkt att maila eller ringa oss så hjälper vi till! 
 
 
Hjärtligt välkommen!
Ann med team Ateljé Mormor