Våra produkter

Vi uppdaterar regelbundet vårt produktsortiment. Nyheter och erbjudanden uppmärksammas oftast på startsidan. Vi reserverar oss för eventuella fel gällande priser och texter på hemsidan.

 

Betalning

Du kan antingen betala bekvämt med något av alternativen kort (Mastercard och Visa), faktura, delbetalning eller med bankdirektbetalning med Nordea, Handelsbanken, SEB eller Swedbank.  Vi använder Klarna Checkout, mer information finner du här;

Du har också möjlighet till förskottsbetalning eller postförskott och du kan välja detta alternativ i kassan. Du finner detta alternativ till höger under 'Postförskott eller förskottsbetalning'.  Väljer du förskottsbetalning så kommer du efter avslutat köp att få ett meddelande som informerar om betalningen till bankgiro och den referens du ska ange vid betalning. När betalningen finns hos Ateljé Mormor så kommer varan att skickas. Har du några frågor så är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst.

 

Öppet köp

Hos Ateljé Mormor tillämpar vi ångerrätt på 14 dagar. Det innebär att du kan skicka tillbaka dina varor upp till 14 dagar efter det att du har fått dem levererade. För att kunna återlämna varorna måste de vara i oförändrat skick och i originalförpackning om sådan finns. Att ej hämta ut paket, eller att ej ta emot leverans, betraktas inte som att utnyttja ångerrätten. I dessa fall debiteras du automatiskt en kostnad på SEK 255 för att täcka Ateljé Mormors kostnader.

Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varans värde till dig. Är det beställt mot faktura så är det viktigt att vi får in returen innan fakturans förfallodatum. 

Om du utnyttjar din ångerrätt betalar du fraktkostnaden tillbaka till Ateljé Mormor själv. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Ångerrätten gäller ej om varan är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad till just dig. 

 

Leveranser och fraktkostnad

Vi använder Posten och DB Schenker för våra leveranser. Du får en avisering när din beställning skickas. Leveranstiden till närmaste utlämningsställe varierar beroende på vart leveransen ska ske, men sker normalt inom 1 - 6 dagar från påbörjad leverans. Inom Sverige är vårt pris för frakt 59 kronor. Vid beställningar över 700 kronor så är fraktkostnaden gratis. Leverans inom Norden kostar SEK 295. Vi kan också erbjuda andra leveranssätt och har du speciella önskemål så är du välkommen att kontakta kundtjänst.

Innehåller beställningen varor med olika leveranstid så skickas paketet när alla varor är klara för leverans.

Skulle en vara ta slut eller att förseningar uppstår så kontaktar vi dig och du får möjligheten att häva köpet utan kostnad.

 

Priser

Alla priser på webbplatsen är i svenska kronor (SEK) och inklusive moms. På beställningar tillkommer eventuellt fraktkostnad. Se ovan under 'Leveranser och fraktkostnad'

Ateljé Mormor förbehåller oss rätten att utan föregående avisering ändra priser på hemsidan.

 

Reklamation

Skulle varan på något sätt vara skadad eller defekt så ber vi dig kontakta vår kundtjänst direkt. Du bör undersöka varan direkt du får den för att förvissa dig om att den är felfri. Vid reklamation uppger du order eller fakturanummer samt orsaken till reklamationen.

Du ska inte hämta ut ett paket som ser skadat ut. Om du upptäcker skadan först när du öppnat paketet så anmäler du detta till Posten eller DB Schenker samt till Ateljé Mormor.

 

Personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med bestämmelserna i Personuppgiftslagen (PUL).

För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annulera ordrar från personer som upgivit felaktiga personuppgifter.

SMS utskick

Det mobilnummer du anger kan komma att användas för avisering eller annan information som rör din order.